Română (România)Russian (CIS)
FILOSOFIE

Misiune

  • să creăm nu doar mezeluri, ci un gust inedit care transmite dispoziţie;
  • să descoperim abilităţile profesionale ale fiecărui angajat;
  • să păstrăm, sporim şi să transmitem secretele mezelurilor pregătite cu măestrie, pentru satisfacerea necesităţilor existente ale societăţii dar şi formarea unor noi.

 

Valori

CALITATEA – este cea în care investim cel mai mult pe parcursul întregului proces tehnologic: de la alegerea materiei prime şi a utilajului cu care lucrăm, pînă la produsele finite oferite consumatorului.

 

Echipa profesionistă – este cheia succesului oricărei întreprinderi. Pe parcursul a mai mult de 65 de ani noi am construit un colectiv de profesionişti de înaltă calificare, care produce mezeluri gustoase şi sănătoase, pentru orice gust.

 

Gustul desăvârșit – este ceea, spre ce tindem, creând produsele noastre. Pentru noi este important să ştim că mezelurile noastre o să vă aducă maximum satisfacţie gustativă.

 

Sănătatea – este valoarea supremă, iată de ce în compoziţia produselor noastre intră doar materie primă de calitate superioară, produse proaspete şi condimente naturale. Prin urmare mezelurile noastre sunt nu doar gustoase, dar şi folositoare.

 

Tradiţii de producere – sunt ceea ce păstrăm temeinic în decursul a mai mult de 65 de ani, prin intermediul dinastiilor de meşteri ai mezelurilor, care păstrează rețetele STAS.

 

INOVAŢII – întotdeauna, în tot ceea ce facem. Dacă utilaj, atunci cel mai performant. Dacă rețete, atunci întotdeauna ceva nou.

 

Încrederea cumpărătorilor noştri – este ceea ce prețuim cel mai mult. Din acest motiv facem totul pentru a vă depăși aşteptările şi să corespundem preferinţelor Dvs. gustative.

 

Stilul companiei

„Basarabia Nord” este aliajul dintre trecut şi viitor; dintre tradiţii de jumătate de secol şi inovaţii tehnologice; dintre rețetele STAS şi bucătăria avangardistă; dinastii de meşteri şi specialişti tineri şi entuziasmaţi. Sarcina noastră de bază este să satisfacem pasiunile gustative ale consumatorilor. Să creezi produse este o adevărată artă, şi noi ne pricepem bine la asta.
Salamul este realizarea ideilor noastre. Fiecare tip de salam are nuanţa sa gustativă – inedită,  rafinată şi intensă. Şi totul se datorează axiomei stabilite a procesului nostru de producţie: materie primă doar de calitate înaltă, cele mai bune condimente şi componente naturale.

 

| + - | RTL - LTR