Română (România)Russian (CIS)
CARNEA – MATERIE PRIMĂ

Produsele „Basarabia Nord” sunt fabricate în exclusivitate din carne naturală de calitate superioară. Din principiu, noi nu folosim în procesul de producţie proteine vegetale (soie). Abatorul de pe teritoriul combinatului, funcționează în regim continuu şi asigură procesul de producţie cu carne proaspătă de calitate superioară, din care se produc toate delicatesele noastre. Carnea noastră nu este supusă congelării, păstrând gustul natural şi proprietăţile utile.

În secţia de dezosare strict se respectă un regim termic nu mai înalt de +8°С. Astfel este asigurată păstrarea ideală a cărnii şi calitatea superioară a produselor. Tehnologia europeană de dezosare, conform căreia masa musculară este desprinsă de os în concordanţă cu construcţia anatomică şi fără distrugerea structurii naturale a cărnii, asigură păstrarea gustului și proprietăților ei nutritive.

Furnizorii principali ai companiei „Basarabia Nord” sunt cele mai mari complexe de creştere a raselor de porci de bacon. De asemenea, noi am semnat acorduri cu complexele europene de hrănire/îngrăşare a animalelor pentru carne, în alimentarea cărora nu se folosesc preparate pentru stimularea creşterii. Datorită acestei abordări producţia este considerată ecologic pură şi de calitate înaltă de consum.

  • slide01
  • silde02
  • silde03
  • silde04

Serviciul de calitate supraveghează minuţios materia primă, procesul tehnologic, producţia finală, condiţiile de păstrare, livrarea. Eficienţa serviciului de calitate este asigurată de existenţa unui laborator personal atestat.

 

| + - | RTL - LTR