Română (România)Russian (CIS)
PROCESUL TEHNOLOGIC

„Basarabia Nord” este un exemplu modern al industriei prelucrării de carne cu un ciclu complet de producţie. Aceasta asigură gestionarea sistematică a calităţii la toate nivele, de la abator, pînă la ambalarea şi realizarea produselor.

 

O jumătate de secol de experiență a dinastiilor de meşteri ai mezelurilor

Scopul de bază al companiei „Basarabia Nord” este producerea mezelurilor proaspete, de calitate superioară. Succesul nostru este asigurat de o echipă de profesionişti motivaţi la toate nivelele. Pe parcursul istoriei noastre de mai mult de jumătate de secol s-au format mai multe generaţii de tehnologi şi meşteri în producerea salamurilor, care lucrează mai mulţi ani în întreprinderea noastră şi transmit experienţa lor bogată tinerilor specialişti. Astăzi la Combinatul de carne „Basarabia Nord” activează reprezentanţii a mai mult de 10 dinastii.

 

Rețetele STAS şi bucătăria avangardistă

„Basarabia Nord” este marca despre care se spune: „Iată aşa trebuie să fie salamul – ca în copilărie!”

În asortimentul „Basarabia Nord” intră peste 200 de tipuri de salam şi delicatese din carne. La baza asortimentului stau salamuri şi afumături pregătite în conformitate cu standardele STAS. În decurs de peste 65 de ani, noi producem: salamuri fierte „Doktorskaia”, „Liubiteliskaia”, salamuri fiert-afumate: „Servelat”, „De Moscova”, salamuri crud-afumate „Servelat”, „De Moscova”, „Zernistaia”, „Nevskaia” şi „Capitala”. Pe lîngă rețetele tradiţionale, în asortimentul „Basarabia Nord” sunt prezente gusturi originale, elaborate de tehnologii noştri.

Salamul gustos înseamnă materie primă ideală

Propriul abator pe teritoriul combinatului de carne, zilnic asigură procesul de producţie cu materie primă proaspătă, de calitate, din care se produc toate delicatesele „Basarabia Nord”. Carnea noastră nu este supusă congelării, fapt care asigură păstrarea gustului natural şi a tuturor proprietăţilor sănătoase.

Principalii furnizori ai companiei „Basarabia Nord” sunt cele mai mari complexe de creştere a porcilor de becon. De asemenea, noi am semnat acorduri cu complexele europene de creştere a animalelor pentru carne, în alimentarea cărora nu se folosesc preparate care stimulează creşterea. Datorită acestui fapt, producţia noastră este considerată ecologic pură şi de o calitate înaltă.

 

Utilaj modern

Combinatul de carne „Basarabia Nord” reprezintă o bază tehnologică puternică, care ne permite să producem produse de cea mai înaltă calitate. Fabrica este 100% dotată cu utilaj nou şi performant, produs în Germania, Austria şi Italia. În procesul de producţie, tradiţional, se respectă strict controlul deplin, cum o cereau standardele sovietice SATS şi instrucţiunile de control al calităţii şi stării igienice.

Fiecare produs din sortimentul de salamuri şi mezeluri „Basarabia Nord” este o mică capodoperă a talentului culinar al tehnologilor noştri, rezultatul a zeci de degustaţii şi ore de experimente creative, menite să găsească rețeta perfectă. Iar implementarea acestui ideal în viaţă este posibilă doar prin intermediul unor tehnologii moderne de producţie.

  • 02
  • 03
  • 04
  • 05
  • 06
  • 07
  • 08
  • 09

Serviciul Calitate şi Relaţii Clienţi

Sistemul riguros de control al calităţii mărfurilor la toate etapele de producere asigură clienţii noştri cu produse testate, naturale şi proaspete, cu un gust deosebit. Servicul de calitate al fabricii verifică foarte minuţios materia primă, circulaţia acesteia, procesele tehnologice, produsele finite, condiţiile de păstrare şi livrare. Eficienţa serviciului de calitate este asigurată de propriul laborator atestat.

Procesele tehnologice pe tot parcursul ciclului de producţie corespund sitemului european HASSP. De asemenea, sistemul de calitate este construit în baza standardelor ISO.

 

O echipă profesionistă este cheia succesului

Calitatea înaltă a mezelurilor noastre este asigurată de o echipă profesionistă de specialişti. Pentru noi este important să ştim că angajaţii noştri sunt meşteri de calificare superioară, iată de ce fiecare angajat este ales din zeci de candidaturi. Datorită alegerii corecte a specialiştilor, lucrul echipei noastre în repetate rînduri a fost apreciat la cel mai înalt nivel.

Noi, pînă în prezent, producem produse foarte gustoase din carne naturală, la fel ca cele pe care mulţi le ţin minte încă din copilărie. Oferim consumatorilor salam de calitate superioară, pe care cu încredere îl poţi recomanda rudelor, prietenilor şi cunoscuţilor.

 
| + - | RTL - LTR