Despre noi

Despre noi

Misiune

  • să creăm nu doar mezeluri, ci un gust inedit care transmite dispoziţie;
  • să descoperim abilităţile profesionale ale fiecărui angajat;
  • să păstrăm, sporim şi să transmitem secretele mezelurilor pregătite cu măestrie, pentru satisfacerea necesităţilor existente ale societăţii dar şi formarea unor noi.

Valori

Calitatea — este cea în care investim cel mai mult pe parcursul întregului proces tehnologic: de la alegerea materiei prime şi a utilajului cu care lucrăm, pînă la produsele finite oferite consumatorului.

Echipa profesionistă – este cheia succesului oricărei întreprinderi. Pe parcursul a mai mult de 65 de ani noi am construit un colectiv de profesionişti de înaltă calificare, care produce mezeluri gustoase şi sănătoase, pentru orice gust.

Gustul desăvârșit – este ceea, spre ce tindem, creând produsele noastre. Pentru noi este important să ştim că mezelurile noastre o să vă aducă maximum satisfacţie gustativă.

Sănătatea – este valoarea supremă, iată de ce în compoziţia produselor noastre intră doar materie primă de calitate superioară, produse proaspete şi condimente naturale. Prin urmare mezelurile noastre sunt nu doar gustoase, dar şi folositoare.

Tradiţii de producere – sunt ceea ce păstrăm temeinic în decursul a mai mult de 65 de ani, prin intermediul dinastiilor de meşteri ai mezelurilor, care păstrează rețetele STAS.

Inovaţii – întotdeauna, în tot ceea ce facem. Dacă utilaj, atunci cel mai performant. Dacă rețete, atunci întotdeauna ceva nou.

Încrederea cumpărătorilor noştri – este ceea ce prețuim cel mai mult. Din acest motiv facem totul pentru a vă depăși aşteptările şi să corespundem preferinţelor Dvs. gustative.

Stilul companiei

„Basarabia Nord” este aliajul dintre trecut şi viitor; dintre tradiţii de jumătate de secol şi inovaţii tehnologice; dintre rețetele STAS şi bucătăria avangardistă; dinastii de meşteri şi specialişti tineri şi entuziasmaţi. Sarcina noastră de bază este să satisfacem pasiunile gustative ale consumatorilor. Să creezi produse este o adevărată artă, şi noi ne pricepem bine la asta.
Salamul este realizarea ideilor noastre. Fiecare tip de salam are nuanţa sa gustativă – inedită, rafinată şi intensă. Şi totul se datorează axiomei stabilite a procesului nostru de producţie: materie primă doar de calitate înaltă, cele mai bune condimente şi componente naturale.

Grija faţă de consumator

Noi lucrăm pentru satisfacerea preferinţelor dvs. aproape 70 de ani.
Pentru noi e important să ştim că dvs. Aţi rămas satisfăcuţi de produsele noastre.
Noi suntem deschişi să ascultăm propunerele dvs. Sau să vă oferim informaţii suplimentare despre delicatesele noastre şi procesul tehnologic la numărul de telefon (022) 800 008.
Noi ne bucurăm cînd vă vedem fericiţi şi satisfăcuţi după ce cumpăraţi produsele noastre.

”Basarabia Nord” face parte din Filletti Group.

Din 2010, combinatul de carne ”Basarabia Nord” face parte din Filletti Group, un grup de companii agroindustriale, care funcționează pe baza principiului „De pe câmp pe masă”, începând cu propriile combine, cultivarea cerealelor, stocarea cerealelor în propriile hambare, producerea de furaje pentru animale, ferme proprii de porci, terminând cu prelucrarea cărnii, producerea de salamuri și pâine.

Compania noastră deține deja peste 12 mii de hectare în toată Moldova.

Filletti Group are mai mult de 1.700 de angajați: șoferi de tractoare și de combine, fermieri, agronomi, maeștri în producerea de cârnați, tehnologi, brutari, șoferi, manageri – aceștia sunt cetățeni ai Republicii Moldova care creează zilnic peste 100 de produse de calitate.

Filletti Group operează în sectorul agricol real economic de 19 ani, investind într-un ciclu complet, de la prelucrarea terenurilor până la producerea de alimente.

Posturi vacante

«Basarabia Nord» nu este un simplu combinat de carne, ci un colectiv mare cu o istorie lungă. Mulți angajați, lucrează la noi cu familii, construind dinastii de muncitori şi transmiţînd cunoştinţele şi experienţa acumulate din generaţie în generaţie. Noi suntem cointeresaţi în colaborarea îndelungată şi productivă cu angajaţii noştri.

Dacă sunteţi un profesionist sau un tînăr specialist, vreţi să vă dezvoltaţi aptitudinile profesionale şi să dobîndiţi noi cunoştinţe, vă deosebiţi prin perseverenţă şi vreţi şi puteţi să obţineţi rezultate, o să fim bucuroşi să vă primim în colectivul «Basarabia Nord»!

VĂ RUGĂM SĂ EXPEDIAŢI CV-ul DVS. LA URMĂTOAREA ADRESĂ: cariera@basarabia-nord.md